Jumaat, 9 Disember 2011

Orang Gemuk Bercinta??

Assalamualaikum w.b.t...
Maaflah da lame Eykin tak update entry bawu ni yeh..
Maklum lah ngah sedap bercuti la kata kan..
Hehe..
Entry Eykin kali tok kowunk mst kowg pelik kan..
Tapi tak ape lah entry nie t0k k0wunk jugak..
Title t0k entry kali nie SALAHKAN ORANG GEMUK BERCINTA??
Eykin tak rse owg yg gemuk 0r chubby nie tak boleh bercinta..ingat dowg tak ade 
perasaan ke??
Sebenar nye Eykin pon terase gak mane tak nye 
Eykin nie dalam kategori chubby taw...
Sape2 berani hina or kutuk owg chubby mmg eykin akn bg
"SIDE KICK" pd dia..
Orang gemuk tak boleh ada perasaan jatuh cinta??Huh...sampai hati bila ada yang mengutuk2 atau mengatakan orang yang gemuk tak layak untuk jatuh cinta!

Perasaan cinta adalah anugerah Allah kepada semua makhlukNya.Semua orang telah Allah tetapkan jodoh sendiri.Tiada siapa yang berhak mengungkit atau mempersoalkan tentang perasaan ini. ( Siapa korang nak mempertikai anugerah Allah ).
 Sedarkah korang,gemuk adalah saiz dan ia bukanlah pengukur kebahagiaan dalam hubungan.

Orang yang gemuk boleh berubah menjadi kurus ( boleh pergi pusat rawatan kecantikan macam Keep Slim,Slim World atau nak senang dan murah tanpa perlu keluarkan duit,diet yang seimbang dan membuat senaman )
Boleh jugak berkawen walaupon gemok..
So jgn nak memandai wat andaian owg gemok tak laku 
Atw tak boleh kawen ok??

Dan korang jangan lupa,orang yang kurus tidak mustahil boleh jadi gemuk!!

Manusia tak perfect!! ( harus diingat itu )
end of the story>>>

23 ulasan:

En. Kronik berkata...

jum berdiet!! kui3.. guwa pon x nak gemok lagi :P

♥Lady Ainaa♥ berkata...

tak salah....fizikal semua tu xpenting..janji hati..namun untuk kesihatan, jgelah dri,...hehehehe

eykin berkata...

en.kronik:tgah on the way diet la nie hehe..
lady ainaa:betul uh,owg gemok pon ade perasaan jugak kan...

LifeIsDreams berkata...

x salah pun..cinta x mengenal bentuk.(^_^)..saya baru je follow ur blog n if u dont mine pliss follow mine :)

nurpiska berkata...

comel ape kan org cm kite yg chubby2 ni..

eykin berkata...

life is dreams:ok thanks dear follow blog eykin..emm btul uh cinta x kenal bentuk kan..setiap manusia ade perasaan..
kak nurpiska:btl2 uh kak mmg comey ape owg chubby nue jnji kte tak kacau idop owg kan..

Nik Haeriya berkata...

eykin jgn dengar diowg ckp auw, sebenarnya diowg jeles sebab xcomil mcm iekin kot..kesian org tu kan sebab dia xmcm kita yg comil n cute..huhu

by shahamri.com [SA] berkata...

Salam dari blog www.shahamri.com.Shah dtg melawat blog ni..nampaknya blog ni ada hutang entri di blog shah..jom baca kat bawah nyh..follow sekiranya anda ikhlas sahaja ye..

1.Blog Kena Hack Lagi
2.Dapatkan Headline Animator blog shahamri.com
3.PANAS! servis percuma shoutbox akan dihentikan.

eykin berkata...

nik haeriya: btl uh nik..mmg dowg jeles pon..eykin apy ape ngan chubby eykin nie..janji ade owg syg kte kan nik??hihi...

syada berkata...

perasaan cinta ,kasih sayang dtg dengan sendiri tanpa diduga :)

eykin berkata...

betul uh...cinta ,ksh syg akn hadir pd semua insan tnpe mengenal siape empunye diri...

Picagari Tumpul berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Picagari Tumpul berkata...

sape cakap salah tu?adoyai..
yang sebenarnye yang cakap salah tu dah rasa kedudukan dorg tergugat..
Gemok ke, kurus ke, yang comel terletak pada hati n akal fikiran
kalo ghupe cantik,hati busuk buat ape?
huhu
:)

eykin berkata...

betul jugak tu kan picagari kan..mngkin dorg tak nak rse tergugat ngan kedudukan dowg kot..skrg nie da tak kre da ade jugak manusia yg berhati busuk ngan PhD ngan owg sekeliling...

ainol akasyah berkata...

jangan pedulikan ape org nak kata jemput join http://avantgarde14.blogspot.com/2012/01/join-segmen-cover-photo-timeline.html

Zulaikha Amielia berkata...

Saya sokongg awak. hihi

eykin hamzah berkata...

hihi thanks ye zulaikha..

Balqis Hanani berkata...

manusia xpernah nak puas hati. baik jgn dilayan. just go on dgn hidup kte. :)

hye! balqis dtg sini for the 1st time. :)

eykin hamzah berkata...

thanks balqis...emm yup that's true balqis..

bulanmiey berkata...

0pss c.eykin trlupe lg 1 ayt laa....
mnusie smue same je dmate Allah..xkire krus 0r gmuk..
lwa 0r x...yg pntying aty ^_^..huhu

eykin hamzah berkata...

betul tu bulanmiey..setiap manusia yg diciptakan nye ade kekurangan dan kelebihan masing2..thanks ye

Nurez Amani berkata...

saya setuju.sy juga akn bg sidekick pd yg kutuk chubby2..chubby2 comel apa kan? :D

eykin hamzah berkata...

mmg comey pon chubby nie tak ape yg pntg cik gula ati syg kte kan