Ahad, 13 Mei 2012

Berjimba bersme tersyg..

assalamualaikum w.b.t..
alhamdulillah sejuk plak pagi ini..
rase tbe2 mlas mau bangun dr tdo..
pagi2 ni tak ade keje so amk mase utk update entry bawu la..
cuti!! cuti!!! best nya klu dapat cuti lame2 kan..
tapi ape kan daye kte..
huhu :'(
hmm nak up date psl si My BFF ni..
abs last paper trus je pegi umah dia kt Temerloh..
Best jalan2,dia sbg tourism la kata kan..

~makan jambu bersame BFF sye~

BFF eykin yg sggp bwk eykin jln2..
thanks syg!!!
bawak jalan2 kt Temerloh,makan jambu dkt Asplanet Temerloh kata nya..
haha dkt seremban tak ade lah..

~snap dkt taman~
thanks beb!!
lepas ni pg Seremban plak ye syg!!!!
sgt enjoy lorh.. skrg mampu tersenyum lebar..

See best kan!!!
sebelum bergerak ke KL..
thanks sgt2 beb u are the best laaa...
muax!!!! crdit utk awk syg..
 tiket utk gerak ke KL 1130 am so amk kesempatan la jap snap2 utk kenangan la kata kan
then,dah nek bas rse sedey plak bia kan dia sengsorang blek..

tepat pkul 1 lebih maaf tak ingat plak lebih nye bape..
alhamdulillah smpi di Pekeliling..
tggu si Dia amk eykin,tggu punye tggu dia menkan eykin..
aish geram rse nye..rse nak bg kaki je..
haha btw way the best la beb!!
then pi makan2 kt Restoran Yusof Haslam tuh..
wah seronok sgt,si Dia belanje la kata kan..
lepas makan,g Titiwangsa plak,then g SOGO jlan2..
wah sgt menguji kesabaran sebab jem kan..
OUCH!!! awk sgt penyabar beb!!!
dah sampai umah kwn,siap tuk pg ke UPIN IPIN THE MUSICAL!!!

@ on the way ke ISTANA BUDAYE @
muke tetap ceria walaupon penat..

 Eykin bersame Kak Hany..

Eykin bersame Nik..

cak!!! snap bersme2 Eykin,Nik & Kak Hany..
thanks pd abg yg tlg snap kan..

keesokan ari nye plak g mandi kt SG.CONGKAK..
paling seronok sampai sesat 3 kali pusing KL tu..
last2 jmpe jugak tadaaa!!!

mis this moment!!


see!!!
 muke kelaparan dan kepenatan..
ho0h0o!!!
on the way mau g makan..
niat ati mau g One Utama tapi tak kesampaian..
G masuk Kem Tentera Udara, Kem Tentera Sg buloh last2 g The store je berkaraoke..
nmpk nye tidak mengizinkan kami nak g One Utama..
Cik kawasa bwk kami jalan2 ..
haha best sgt2 nsb bek la nek kete kalau jalan kaki mau patah kaki ni..
thanks sgt2 utk cik kawasan & kwn2..
ok cukup setakat ni je utk entry kali ni..
tggu the next entry k..

3 ulasan:

Shereen Yahya berkata...

anda semua sangat cantik , SubhanaAllah :)

eykin hamzah berkata...

thanks Shereen Yahya...kami semua biase2 sahaja..

Hafizah Zainal Abidin berkata...

Jom Join Sini (!) Ada Banyak Tutorial Di Sini (!) mynameishafizah.blogspot.com/ :D