Sabtu, 4 Jun 2011

Ronde Wif Miss Pinky..

Assalamualaikum w.b.t..
Fuhhhh bersawang gler blog aku nie..
Nie bukan labah-labah jer leh wat sarang malah cik meon pon leh wat..
Kuang-kuang!!!
Mesti korg tertanye2 kan spe la cik meon tu..
Cik Meon tu monyet..
Ok la kte go straight to point ok guyy's..
Tadi aku kua la jejalan ngan aku si pinky nie ha..
Kteowg g layan cter NUR KASIH...
Pehhh bapak sedih..
Hampeh tol la..



Jengjeng Penguin comey ngan si pinky..
Bluwekkkksssss!!!!!

Aku bwu nak cover cun ngan aku2 skali meleleh ayer mate..
Almaklumlah aku nie jenis sensitif ckit la..
Aku ingt si pinky tu tak melalak last2 aku tgk ayer mate dia kua gak..
Nsb bek air mate kua kalau higus kua skali alamak aku tak tau nak ckap ape la..
By the way the story is the best..
I like sgt2...

Sebelum kteowg tgk wayang kte owg ape ag beli stok makanan dulu..
Biase la kan kteowg nie mmg kuat makan..
Lpas tu bwu la g lyn cter sedih nie ha..
The story ending cter tu mmg best la..
Aku ske sgt2..
Lpas tu kteowg g pasa mlm cam biase..
Kteowg borong makan sbb nyer kte owg tak makan pon tengahari td..
Pewot keowg dah nyanyi lagu macam2 da..
Hip hop,balada,irama malaysia,dangdut,nasyid,rock 'n' balada,jiwang abis semua kua..
Hahaha tak penah rase se best nie...


>sempat lagi kan snap walaupon pewot da berbunyi<

Aku sangat seronok ari nie..

Ok la aku pon dah penat story nie..
Mate da terase berat cam de kayu balak yg dok ats kelopak mate nie..
and the story 4 today the outing wif my bff the best la..
Lalalalalala....
Follow the next episod cter si cikin yer..
Yaaazzzaahhhh bby...
Muaxxx!!!!!!
Cyg korg lebih .
kuangkuang!!!!!
cawww dulu...




5 ulasan:

Syuxer berkata...

saya singgah sini..:)..dari gengblogger..pasangla shoutmix ye..mudah orang singgah tanya khabar..:)

eykin berkata...

insyallah,nnt sy buat yer..maklum lah msh belajar lgi..

ainol akasyah berkata...

datang sini dari gb juga hehe..mesti minat kan bace novel

JOM BACA DRAMA NORA ELENA VERSI NOVEL..RUGI KALAU TERLEPAS BACA

eykin berkata...

ermm mmg minat bce novel kalau novel tu best...

Hidayah Shukor berkata...

dah singgah sini..
kalo nak jenguk blog sy ke sini ek;
http://hidayah-shukor.blogspot.com