Isnin, 11 Mac 2013

Jodoh Itu Rahsia Allah...

Assalamualaikum w.b.t..
Fuh..fuh!!
Bersarang sudah blog ni..
Lepas ni not sure la ble nak make entry baru kan..
sibok2 dgn kerja..
Kdg2 rimas dgn pertanyaan org bla pg attend wedding kwn2..
Awk tu bla lagi?
Ops maaf soalan yg tak de jawapan..
Ouch!!
Berbalik pd tujuan or hasrat sbnr nya..
Jari jemari gatal2 nak menaip bout 
Jodoh itu Rahsia Allah..
 This answer utk soalan yg dtujukan..
 
 Syukur alhamdulillah pd kwn2 yg dah selamat mendirikan
rumah tangga..
Tahniah dr haku!!
 
 
Sesuatu yg suka sgt jadikan pengajaran
or contoh pd diri sendiri..
Insyallah jodoh itu ada cuma Allah belum temu kan lagi jerk..
maybe one day siapa tahu kan..
Tapi mak abah selalu pesan berdoa lah selagi mampu..
Eh2 sejak bla ni?
Sejak dah meningkat dewasa ni la kan..

Sweet kan kartun ni..
Insyallah sama2 lah doakan utk kita ye..
(cpt2 tadah tgan tu)
Amin2 kan yeh..
Semoga apa yg dihajatkan akn dimakbulkan Allah..
Alhamdulillah perhubungan yg direstui..
Got a big smile now.. 
 

4 ulasan:

Mila Ahmad berkata...

kenapa sayu je bila saya datang blog awak ni :'(

lagu ni menyentuh jiwa lah...

Eykin Hamzah berkata...

ye lagu ini sgt menyentuh hati :)

Ayu Rashidi berkata...

salam perkenalan ekin.

yuyurashidi.blogspot.com

Ольга Петрова berkata...

Тут! недорого проститутки Киева xxx5.xxx

Молодая девушка для ценителей женской красоты! Жду в гости! По-моему, мужчина не способен к развитию. Он уже достиг высшей точки — и это не бог знает как высоко.