Selasa, 22 Januari 2013

The Best Moment In My Life :)

Assalamualaikum w.b.t..
Ya Allah..
Kuatkan lah hati hamba mu ini..
Kalau itu kesudahan nya dan jalan yang terbaik 
akan ku redha dengan semua nya..
Memories that not easy to forget in my life..
Suka duka bersama kawan2..
Mungkin dengan kehadiran seorang SAHABAT SEJATI
menguatkan aku untuk menempuhi semua nya..
Dia SAHABAT, dia RACUN, dan dia juga PENAWAR nya..
Segala masalah dikongsi bersama..
Susah senang bersama..
Senda gurau gelak tawa nya membuatkan aku begitu senang untuk 
berdamping dengan nya..
Kemana ada dia, di situ juga ada aku..
tapi kini...
Maafkan aku kerna mengundurkan diri terlalu awal sahabat..


Kaulah yang satu 
menjadi sahabatku..

Then the next story my H.O.U.S.E.M.A.T.E ..

Kredit toO kakak Farah sebab mengedit..
It's gorgeous kakak..
The best thing you all did to me gurls..
Thanks a lot..


Insyallah semua nya akan aku simpan di dalam hati yg paling 
dalam untuk kamu semua..

P/S: Always remember me okey sayang2 ku..

16 ulasan:

hazwan hairy berkata...

tiba2 teringat kwan2 baik..hehe

Eykin Hamzah berkata...

huhu jangan tunggu lama2 cepat2 call kawan2 :)

Miss Sue berkata...

muka pun dah sama :D semoga persahabatan yg terjalin kekal selamanya :)

Eykin Hamzah berkata...

insyallah.. thanks Miss Sue :)

fae jamal berkata...

sahabat utk selamanya :)

Eykin Hamzah berkata...

Insyallah sahabat selama nya hingga akhir hayat Fae Jamal :)

IBTISAM HASHIM berkata...

teringat pulak dekat member2 lama .. lama sgt tak jumpa :'( http://ayundaibtisam.blogspot.com/

Eykin Hamzah berkata...

huhu~ kerinduan yg semakin menebal kalau makin lama tak jumpa kan cik Ibtisam Hashim :)

Nur Afridayati berkata...

http://nurafcrownambasador.blogspot.com/

done follow blog adik. TQVM

Nana Liena berkata...

semoga hubungan antara uolls berkekalan.. hehe.. :)

Eykin Hamzah berkata...

thanks kakak Nur Afridayati :)

Eykin Hamzah berkata...

thanks Nana Liena... insyallah hope cm tu jugak...

ISs berkata...

wawwww...nice la...
teringat zaman dulu2...

jom singgah :

Menarik : Muzium Sains Miami Lengkap Dengan Tangki Jerung
Gempak : Gua Ais Terbesar Dunia
Seram : Kuasa Air Sungai Membelah Jalan Raya
Pelik : Kenapa Tasik Garam ni Warna-warni.?
Gempar : Ombak Keluarkan Cahaya Biru
Serius : Jambatan Nabi Musa Di Belanda

Dan Banyak lagi di Green Life..

Eykin Hamzah berkata...

hehe nice kan.. kenangan yg tak mudah utk dilupakan dalam hidup ni

amer akat berkata...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

Eykin Hamzah berkata...

walaikumsalam...boleh eykin akan follow balek awk ya..